jueves, 25 de julio de 2013

ESTADES DE ESTIU A LA GRANJA

Un any més l’AMPA organitza, amb col·laboració amb l’Ajuntament de La Granja d’Escarp, les estades d’estiu 2013 (mesos de Juliol i Agost) al nostre poble.
Aquestes estades pretenen principalment que els nens i nenes es familiaritzin amb els nous materials i activitats, conèixer diferents entorns del poble i seguir desenvolupant competències i habilitats. A més a més, es vol fomentar els valors de respecte i convivència entre els companys.
Activitats plàstiques, educatives, esports, anglès, manualitats, titelles, tallers de cuina, sortides amb bici, excursions,... i moltes sorpreses que esperem que agradin d'allò més a tots els nens i nenes que shi apuntin.
Un valor afegit d'aquestes estades, orientades a nens i nenes a partir dels 3 i fins als 14 anys, són les seves monitores: la Monica Macià, l'Alba Estrada i la Neus Escudero. Il·lusió, preparació, dedicació, energia, ... i molta paciència, són les qualitats que defineixen el treball de totes tres monitores que tant els nens com els pares agraeixen per damunt de tot.
En aquest link de la web de l'Ajuntament trobareu la fitxa d'inscripció que cal retornar, degudament complimentada a algun responsable de l'AMPA o a una de les monitores.
Hi ha moltes facilitats d'inscripció: dos mesos, un mes, quinze dies, una setmana concreta,... Això si, com més aviat es porti la inscripció, més facilitat d'organització i previsió tindran els membres de l'AMPA que organitzen aquestes magnifiques estades.

Busca una noticia por dia de publicacion